PERSONDATAPOLITIK

 

 

 

 

 

Ved deltagelse i konkurrencer og ved tilmelding til nyhedsbreve registreres personlige oplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

Oplysningerne transmitteres krypteret. Som registreret hos Kulturhavngilleleje.dk har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og man har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kulturhavngilleleje.dk via mail til info@kulturhavngilleleje.dk

Personoplysningerne registreres hos Kulturhavngilleleje.dk og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre at der efter denne periode fortsat består et aktivt forhold, hvor det kan være i brugerens interesse, at Kulturhavngilleleje.dk har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt at kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere. Kulturhavngilleleje.dk opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Opbevaring sker hos kulturhavngilleleje.dks hostingpartner. Alle oplysninger er fortrolige og tilhører Kulturhavngilleleje.dk.

kulturhavngilleleje.dks servere og statistiksystemer varetages af kulturhavngilleleje.dks IT-leverandører.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev eller produktnyheder via e-mail, sker dette kun ved aktiv tilmelding. Det er let at framelde sig nyhedsbrevet via et link i bunden af hvert nyhedsbrev

Vores website kræver, at cookies er slået til i din browser, men vi gemmer ingen personlige oplysninger i cookies på din maskine. Oplysningerne opbevares ukrypteret i vores database.

Som registreret bruger har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os.