I Gilleleje Bio’s andet driftsår fortsætter fremgangen. Billetsalget er i 2018 steget med 4000 i forhold til biografens første år. I alt har 2018 vist et samlet salg på 33.400 billetter.

Den store sal, med dens topmoderne udstyr, har flere gange været helt fyldt, og den lille sal med de hyggelige sofaer har ligeledes været et hit hos de mange gæster, også dem som er kommet udenbys fra.

Det skyldes først og fremmest et stort arbejde af de mange frivillige, som er omkring biografen. Billetsælgerne, operatørerne, bookingfolkene og PR-afdelingen udgør talmæssigt langt den største del af Kulturhavnens frivilliggrupper. De skal have en stor tak for indsatsen.

Men der er også i 2018 kommet flere nye specialtilbud til for seniorer, teenagere, skoleelever og babymødre og -fædre. Flere emnegrupper er blevet introduceret så som Mad og Film og Månedens DOKU. Der har været gode anmeldelser på mange af filmene og høj brugertilfredshed, som får gæsterne til at vende tilbage, og sprede rygtet om en god premierebiograf. Det har givet flere og flere gæster uden for bygrænsen.

På trods af årets ekstremt gode sommervejr, var der masser af sommergæster i biografen. Mens oktober, november og december måned, har leveret helt utroligt høje billettal. De store, danske film, som ex. Journal 64, Så længe jeg lever, Lykke-Per, og Den tid på året, har været blandt årets succes’er.

Julens helt store publikumsfavorit var TERNET NINJA, der på den første uge solgte 752 billetter. Ny rekord.

Det samlede billetsalg på 33.400, svarer til 2783 pr. måned. Oktober måned havde rekord med 4250 solgte, juli måned solgte trods varmen 2850. Langt de fleste af billetterne, 25.245, er solgt til store sal, mens lille sal står for 7.738.

Top 5 filmene var Lykke Per (1804), Journal 64 (1558), Så længe jeg lever (1388), Den tid på året (1276) og Coco (845).

Vi ses i biffen i det nye år! Se allerede nu det flotte program for de første måneder på www.gillelejebio.dk.

Godt nytår!

Gilleleje Bio.