BESØG TRYGT KULTURHAVNEN

 

 

 

 

 

På grund af covid-19 gælder følgende:

 

I Kulturhavn Gilleleje og Gilleleje Bio lægger vi vægt på, at det skal være trygt at gå i biografen og til alle vores arrangementer, så vi har masser af sprit og afstand mellem sæderne.

GILLELEJE BIO

Publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 bør udvise stor forsigtighed ved besøg i huset.

Du kan trygt gå i biografen og til koncerter! I Kulturhavn Gilleleje og Gilleleje Bio lægger vi vægt på, at det skal være trygt at gå til alle arrangementer, så vi har masser af sprit og afstand mellem sæderne.

Mundbind

Man skal have mundbind på, når man står og går i Kulturhavnen, men du kan tage det af, når du sidder ned.

Så snart du rejser dig op – blot et par sekunder – skal du tage mundbindet på. Det betyder, at når du sidder på din plads kan du ånde frit.

Coronapas

Det er et krav fra myndighederne, at gæster i biografsalene, ved indendørs og udendørs arrangementer samt indendørs servering i Bolværket skal vise coronapas.

 Gæster skal vise Coronapas, når de viser deres billet eller ved indgang til et gratis arrangement

Hvis gæsten bruger coronapas-appen eller MinSundhed, er der ikke krav om også at fremvise ID. Det skyldes, at der er bevægelige elementer i de to apps, der minimerer risikoen for snyd. Den grønne bjælke og det lille vandmærke i Corona-appen ændrer farve, når man vipper telefonen.

Gæsten skal kun vise ID, hvis der vises pas fra hjemmesiden sundhed.dk, et printet coronapas, eller papirdokumentation på en negativ test.

Et gyldigt Coronapas skal dokumentere et af følgende kriterier:

  • Et negativt testresultat af en COVID-19 test, der er højst 72 timer gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget (PCR- eller Lyntest)
  • Et positivt resultat af en PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget
  • Et påbegyndt vaccinationsforløb mod COVID-19 (Et vaccinationsforløb anses som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis)
  • Et gennemført vaccinationsforløb (kræver et vaccinationsforløb 1 dosis anses forløbet som gennemført 14 dage efter denne ene dosis. Kræver et vaccinationsforløb flere doser anses forløbet for gennemført efter den afsluttende dosis).

Kravet om Coronapas gælder ikke for følgende:

  • Børn under 15 år
  • Nogle personer er undtaget, men der er ikke dokumentationskrav for dette. Det er vigtigt at understrege, at tvivlen skal komme kunden til gode, hvis de virker troværdige. Reglerne tillader, at man ikke behøver gå ind i en diskussion med kunderne.
  • Frivillige som er på vagt eller til møder i forbindelse med Fondens virke
  • Ansatte i Kulturhavnen eller andre, der udfører rengøring, vedligeholdelse etc
  • Der er ikke krav om Coronapas, når gæster er i foyeren, i Gallerigangen eller på Mezzaninen, da områderne kan sidestilles med en butik, hvor kunder kan købe en varer eller take-away i Bolværket. Hvis der er et arrangement på Mezzaninen skal vores gæster selvfølgelig vise Coronapas og ID til dette.
  • Der er ikke krav om Coronapas ved udendørsservering, eller når gæster, der sidder ude, skal betale i baren eller på toilettet

Bio 1 – Den store sal.

Billetsystemet sætter automatisk et tomt sæde mellem hver booking og der er over en meter mellem hver stolerække.

Imellem hver film afspritter vi også armlænene, så du kan får en tryg oplevelse.

 

Bio 2 – Salen med sofaer.

Der er over 1 meter mellem sofaerne og lænestolene.

Vi henstiller til, at du ikke booker et sæde i en sofa, hvis der allerede er booket et sæde i forvejen.

 

Vi opfordrer til, at du køber eller reservere dine biobilletter på nettet på www.gillelejebio.dk.

Vi glæder os til at se dig.

 

Senest opdateret den 30. maj 2021