BESØG TRYGT KULTURHAVNEN

 

 

 

 

 

På grund af covid-19 gælder følgende:

 

I Kulturhavn Gilleleje og Gilleleje Bio lægger vi vægt på, at det skal være trygt at gå i biografen og til alle vores arrangementer, så vi har masser af sprit og afstand mellem sæderne.

GILLELEJE BIO

Publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 bør udvise stor forsigtighed ved besøg i huset.

Du kan trygt gå i biografen og til koncerter! I Kulturhavn Gilleleje og Gilleleje Bio lægger vi vægt på, at det skal være trygt at gå til alle arrangementer, så vi har masser af sprit og afstand mellem sæderne.

Coronapas

Det er et krav fra myndighederne, at gæster i biografsalene, ved indendørs og udendørs arrangementer samt indendørs servering i Bolværket skal vise coronapas.

 Gæster skal vise Coronapas, når de viser deres billet eller ved indgang til et gratis arrangement

Hvis gæsten bruger coronapas-appen eller MinSundhed, er der ikke krav om også at fremvise ID. Det skyldes, at der er bevægelige elementer i de to apps, der minimerer risikoen for snyd. Den grønne bjælke og det lille vandmærke i Corona-appen ændrer farve, når man vipper telefonen.

Gæsten skal kun vise ID, hvis der vises pas fra hjemmesiden sundhed.dk, et printet coronapas, eller papirdokumentation på en negativ test.

Du kan have et gyldigt coronapas på flere måder:

  • Efter vaccination: Du vil have et gyldigt coronapas fra 14 til 42 dage efter din første vaccination. Derudover vil du have et gyldigt coronapas umiddelbart efter, at du er færdigvaccineret, hvis dit vaccinationsforløb kræver flere doser. Hvis dit vaccinationsforløb alene består af én dosis, vil dit coronapas først være gyldigt efter 14 dage. Når du er færdigvaccineret vil dit coronapas være gyldigt i 12 måneder.
  • Efter negativ test: Du vil også have et gyldigt coronapas, hvis du har fået foretaget en negativ test, der for PCR-test er højst 96 timer og for hurtigtest (antigentest) højst 72 timer gammel.
  • Efter tidligere smitte: Er du tidligere smittet med COVID-19 og har fået taget en positiv PCR test, der er højest 14 dage til 12 måneder vil du også have et gyldigt coronapas.

Kravet om Coronapas gælder ikke for følgende:

  • Børn under 15 år
  • Nogle personer er undtaget, men der er ikke dokumentationskrav for dette. Det er vigtigt at understrege, at tvivlen skal komme kunden til gode, hvis de virker troværdige. Reglerne tillader, at man ikke behøver gå ind i en diskussion med kunderne.
  • Frivillige som er på vagt eller til møder i forbindelse med Fondens virke
  • Ansatte i Kulturhavnen eller andre, der udfører rengøring, vedligeholdelse etc
  • Der er ikke krav om Coronapas, når gæster er i foyeren, i Gallerigangen eller på Mezzaninen, da områderne kan sidestilles med en butik, hvor kunder kan købe en varer eller take-away i Bolværket. Hvis der er et arrangement på Mezzaninen skal vores gæster selvfølgelig vise Coronapas.
  • Der er ikke krav om Coronapas ved udendørs markeder, udendørsservering, eller når gæster, der sidder ude, skal betale i baren eller på toilettet

Bio 1 – Den store sal.

Billetsystemet sætter automatisk et tomt sæde mellem hver booking og der er over en meter mellem hver stolerække.

Imellem hver film afspritter vi også armlænene, så du kan får en tryg oplevelse.

 

Bio 2 – Salen med sofaer.

Der er over 1 meter mellem sofaerne og lænestolene.

Vi henstiller til, at du ikke booker et sæde i en sofa, hvis der allerede er booket et sæde i forvejen.

 

Vi opfordrer til, at du køber eller reservere dine biobilletter på nettet på www.gillelejebio.dk.

Vi glæder os til at se dig.

 

Senest opdateret den 06.07.2021