LEJ ET LOKALE

Musik – kultur – debat – mad & film

Bio 1

Kapacitet: 139

Det selvskrevne valg til konferencer, foredrag, seminarer og præsentationer. Bio 1 er udstyret med let tilgængelig teknik og ikke mindst fantastiske “projektorlærreder” samt formidabel lyd.

Bio 2

Kapacitet: 28 eller 50 (afhængig af opsænting)

Den lille sal er mindre og utraditionelt indrettet som loungebio med designersofaer og -stole, sofapuder og tæpper. Ligesom Bio 1 er Bio 2 udstyret med let tilgængelig teknik og ikke mindst fantastiske “projektorlærreder” samt formidabel lyd.

Mezzaninen

Kapacitet: 140

Den åbne plads med udsigt over huset og Gilleleje – kan moduleres efter behov med stolerækker, runde borde, lyd, lys, projektor og hvad man ellers har brug for.

Børnetrappen

Kapacitet: 65

Trappen er en indendørs areana med stort projektor, lærred og konferencelyd og sætter rammen for en særlig nærhed mellem tilskuer og den “optrædende”.

Mix Hjørnet

Kapacitet: 50

Arkitekten tænkte oaser ind overalt i den åbne arkitektur, og skabte små og store “mellemrum”, som giver plads til tanker og samtaler og “tiltaler”. 

FOYER

Kapacitet: 100

Arkitekten tænkte oaser ind overalt i den åbne arkitektur, og skabte små og store “mellemrum”, som giver plads til tanker og samtaler og “tiltaler”. .

GODT ARRANGEMENT!

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York