MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

Oplev operaforestillingen "Askepot" live fra Paris

20. juni 2017

Operabio ASKEPOT live fra Paris 20. juni

Oplev operaforestillingen ASKEPOT i direkte transmission fra Paris kl. 19:30. Kom gerne i god tid – mindst 10-15 minutter før, for at få introduktionen med.

Operaen er opført i to akter (syv billeder) og synges på italiensk med engelske undertekster. Den varer tre timer og ti minutter inklusive pause.Du kan forudkøbe et glas vin vin eller anden forfriskning i Bolværket, som serverer det på Mezzaninen i pausen.

 

Køb billetter her: http://gillelejebio.dk/OrderMovieTicket.aspx?showId=1239

 

FAKTA OM DE MEDVIRKENDE

  • Prins Ramiro synges af den amerikanske tenor Juan José de León, som har sunget på alle de store operascener i USA, også The Met. Rollen som prinsen er hans debut på pariseroperaen.
  • Det samme gælder Teresa Iervolino, italiensk mezzosopran, i rollen som Askepot. Hun er især kendt for sine fantastiske koloraturarier.
  • Med sin dybe bas og medfødte evner for komedie er italienske Maurizio Muraro en yndet gæst i Mozart roller som Figaro og Leporello, her som den onde stedfar Don Magnifico.
  • Chiara Skerath performer sig gennem rollen som Clorinda. Den unge schweizisk-belgiske sopran havde sin debut på pariseroperaen i 2015.
  • Isabelle Druet, fransk mezzosopran-koloratur, er søsteren Tisbe I 2007 blev hun beskrevet som en "klassisk-lyrisk åbenbaring".
  • Roberto Tagliavini, som prinsens lærer Alidoro, er italiensk bas og har hovedsageligt sunget italienske operaroller. Han optræder også som koncertsanger og har han sunget i Mozart og Donizettis rekviemmer.
  • På dirigentpodiet står den italienske dirigent Ottavio Dantone. Han spiller også cembalo og hammerflygel og er især kendt for sine opførelser af barokmusik. Han debuterede som operadirigent i 1999 og fik sin La Scala debut i 2005.
  • Guillaume Gallienne er egentlig fransk skuespiller, forfatter og instruktør. I den selvbiografiske film: Me, Myself and Mum har han skrevet manuskriptet, instruerer og spiller sig selv. Askepot er hans debut som operainstruktør.

Vil du vide mere handlingen så klik her: /da/musik-og-events.aspx

 

16. august 2018

Elvis 68 Comeback Special

Gilleleje Bio er stolte over, som en af de få biografer i Danmark, at kunne vise "Elvis 68 Comeback Special... Læs mere...
4. juli 2018

Anmeldelse Strandbakkeselskabet 100 år

Torsdag den 28. juni 2018 åbnedes udstillingen, der i tekst og billeder viser Gilleleje Strandbakker gennem 100 år og frem til i dag med fernisering i Kulturhavn Gilleleje. Læs mere...
4. juli 2018

Indvielse af det nye koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

Søndag den 1. juli 2018 fik Kulturhavn Gilleleje sit nye koncertflygel fabrikat BOSTON – designed by Steinway & Sons, indviet ved en lille overdragelseskoncert ad 2 omgange på mezzaninen. Anskaffelsen af flygelet er kommet i stand ved, at Foreningen Kulturhavn Gillelejes Venner gennem 1½ år har fremskaffet midler gennem forskellige fonde og bidragsydere. Koncerten blev afholdt over 2 omgange, den første forbeholdt for bidragsyderne, og den 2. for alle interesserede. Læs mere...
1. juli 2018

Overdragelse og Indvielse af koncertflygel i Kulturhavn Gilleleje

Søndag den 1. juli 2018 indvier Kulturhavn Gilleleje sit nyanskaffede Boston – designed by Steinway og Sons - koncertflygel. Det er lykkedes Foreningen Gilleleje Kulturhavns Venner igennem 1½ års arbejde at skaffe midler til denne anskaffelse gennem forskellige fonde og bidragsydere. Det eksisterende flygels kvalitet lod meget tilbage at ønske, og skulle man tiltrække professionelle kunstnere var det nødvendigt med et kvalitetsløft. Læs mere...