MENU
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage sidste nyt fra Kulturhavn Gilleleje.
Hvilke nyheder ønsker du at modtage?

BIRTHE KJÆR & FEEL GOOD BAND

3. august 2019

Birthe Kjær lægger sommerlandet ned!

 Den ene begejstrede anmelder efter den anden roser Birthe og hendes fabelagtige Feel Good Band for deres koncerter og den stemning de skaber hvorend de er.

 Seneste på Langelandsfestivalen og på Christiania (læs ameldelsen hér)

 

På lørdag gælder det Kulturbroen, og det passer fantastisk med at fortsætte efter sildebordet på havnen når Kulturhavn Gilleleje i samarbejde med Det Hvide Hus præsenterer

Birthe Kjær & Feel Good Band

-        til en forrygende sensommer Open Air på Kulturbroen

Programmet er – minimum:

kl. 17.00 Birthe Kjær & Feel Good Band 
kl. 19.00 De Stive Sømænd & Karen Marie Lillelund
kl. 21.00 DJ Kasper Haagensen

Portene åbner kl. 16.00

Birthe Kjær og Feel Good Band

Birthe Kjær turnerer med sit store, Feel Good Band, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Ronnie er et kendt ansigt på DK4´s "Fællessang i Mariehaven".

Birthe Kjær & Feel Good Band´s show har stor succes på sommerens mange festivaler, og er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Birthe og Feel Good Band indtager scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver.

De Stive Sømænd med Karen Marie Lillelund

-        Så er er for ALVOR dømt fest og syng med. De glade drenge og den bramfri Karen Marie kan få den mest søvnige søulk op på tæerne med deres fortolking af gamel sømands- og drikkeviser i egen udgave. Karen Marie Lillelund er som altid god for et godt grin og en kæk bemærkning.

DJ Kasper Haagensen

Vi kender ham godt heroppe, og når han står bag pulten rammes publikum – uanset alder – af en ustyrlig danselyst – men det er helt tilladt blot at chille ud over Kanalen.

Køb billetter her!

 

Samarbejdet med Gilleleje Festival kommer som en naturlig udvidelse af samarbejdet med Det Hvide Hus, og v vil sammen forsøåge at skabe et par sommertraditioner med musik, mad, hygge og kolde drikke i det fantastiske miljø, der er omkring Kulturbroen.

By C og butikkerne/værkstederne i Snedkeriet er med på legen, og fester med på Broen og på ”Bryggen” foran Snedkeriet.

Sommerstemning – FEST  - du skal da med!


Entrepriser:
Kr. 190 i forsalg
Kr. 235 ved døren

TID

D. 03 aug 2019 kl. 16:00 - 23:00

STED

Kulturbroen, Kulturhavn Gilleleje

PRIS

Kr. 190,-/235,-